top of page
Zoeken
  • F.D.S.

SolarGaps: de toekomst van zonwering met een groen tintje

Stel je voor dat je zonwering niet alleen je privacy beschermt en je huis koel houdt, maar ook nog eens energie opwekt. Dat is precies wat SolarGaps te bieden heeft. Deze innovatieve zonweringsoplossing combineert traditionele functionaliteit met duurzame energieopwekking, en de resultaten zijn indrukwekkend.

zonwering voor buiten

88 mm lamellen vol fotovoltaïsche cellen

SolarGaps onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologie. De zonweringslamellen, die een standaardformaat hebben van 88 mm, zijn volledig bekleed met fotovoltaïsche cellen. Dit betekent dat elke keer dat de zon op je zonwering schijnt, je niet alleen zonlicht blokkeert, maar ook elektriciteit opwekt.


Maximale energieproductie

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van SolarGaps is de efficiëntie. Deze slimme zonwering levert een maximale energieproductie van maar liefst 100 wattuur per vierkante meter (100 wh/m²). Dat betekent dat, zelfs terwijl je geniet van schaduw en comfort in je huis, je ook bijdraagt aan duurzame energieopwekking.


Weerbestendig en duurzaam

SolarGaps is gebouwd om lang mee te gaan. Robuuste materialen en weerbestendige elementen zorgen ervoor dat deze zonwering bestand is tegen de elementen. Of het nu regent of de zon fel schijnt, je kunt erop vertrouwen dat SolarGaps presteert.


Kleurkeuze en aanvullende opties

Deze slimme zonwering is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. SolarGaps is beschikbaar in meerdere kleuren, zodat je de perfecte look kunt kiezen die bij je huis past. Bovendien kun je aanvullende opties overwegen, zoals een sturingssysteem dat de stand van de lamellen aanpast op het invallende zon- en daglicht.


Toepassingen voor diverse sectoren

SolarGaps is veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen. Van scholen en ziekenhuizen tot kantoren en privéwoningen, deze zonwering kan overal worden geïnstalleerd waar zowel zonwering als duurzame energieopwekking gewenst zijn.


SolarGaps app: slimme controle

Met de SolarGaps-app kunnen gebouwbeheerders de energieproductie dagelijks opvolgen. Deze "Smart Control" app is beschikbaar voor iOS en Android, waardoor je in realtime inzicht hebt in de energie die je zonwering genereert.


Kortom, SolarGaps vertegenwoordigt een innovatieve stap vooruit in de wereld van zonwering. Het combineert functionaliteit met duurzaamheid en efficiëntie, waardoor je niet alleen kunt genieten van comfort en schaduw, maar ook kunt bijdragen aan een groenere toekomst.


Meer weten over de toepassing van SolarGaps in jouw situatie? Contacteer ons vandaag nog.

1 weergave0 opmerkingen
bottom of page