top of page
Zoeken
  • F.D.S.

Mobiele wandoplossingen voor flexibele ruimte-indeling

Bij het ontwerpen van kantoorruimtes, conferentiezalen, hotels en andere commerciële ruimtes is flexibiliteit van groot belang. De mogelijkheid om de beschikbare ruimte aan te passen aan verschillende behoeften en gelegenheden kan een enorm verschil maken in efficiëntie en gebruiksgemak. Mobiele wanden bieden de ideale oplossing voor deze uitdagingen.

mobiele wanden

Eenvoudige bediening en uitstekende geluidsisolatie

De mobiele akoestische wanden van FDS zijn ontworpen om een optimale ruimte-indeling te bieden met de nadruk op eenvoudige bediening en uitstekende geluidsisolatie. Deze wanden bestaan uit afzonderlijke panelen die soepel en geruisloos kunnen worden verschoven, waardoor je de ruimte kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je evenement of vergadering.


Een belangrijk kenmerk van deze wanden is het gebruik van hoogwaardige samengestelde vullingen die zorgen voor maximale geluidsisolatie. Dit betekent dat je gesprekken en presentaties in alle rust kunt voeren zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.


De unieke aluminium railconstructie garandeert niet alleen een geluidsarme bediening, maar ook duurzaamheid en stabiliteit. Aan de onder- en bovenzijde van de wanden worden klemlijsten geplaatst, en er is geen vloerrail nodig. Hierdoor wordt een onbelemmerde doorgang tussen ruimtes mogelijk gemaakt, wat vooral handig is bij evenementen met veel gasten of in drukbezochte hotels.


Innovatie in mobiele wandtechnologie

Onlangs hebben we een nieuwe innovatie geïntroduceerd: de volautomatische mobiele akoestische wand. Deze wand is verticaal optrekbaar en kan volledig automatisch worden opgevouwen in het plafond wanneer hij niet in gebruik is. Dit betekent dat je de ruimte nog efficiënter kunt gebruiken, aangezien de wand volledig uit het zicht verdwijnt wanneer dat nodig is.


De wanden zijn niet alleen praktisch, maar ook zeer effectief in geluidsisolatie. Ze bieden een superieure geluidsisolatie tot Rw 59 dB (laboratoriumwaarde), wat ervoor zorgt dat vertrouwelijke vergaderingen en presentaties in volledige privacy kunnen plaatsvinden zonder geluidsoverlast.


Conclusie

Mobiele wanden bieden een slimme en flexibele oplossing voor het indelen van ruimtes, of het nu gaat om een zakelijke conferentie of een hotel met meerdere evenementen. De nadruk op eenvoudige bediening, uitstekende geluidsisolatie en innovatieve technologie maakt deze wanden een waardevolle investering voor elk bedrijf dat streeft naar efficiëntie en functionaliteit in hun ruimtegebruik. Bij FDS ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een verbeterde ruimte-indeling voor al je zakelijke behoeften. Dit aangevuld met meer dan 45 jaar ervaring en een correcte service.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer info.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page