top of page
Zoeken
  • F.D.S.

Mobiele akoestische wanden

Mobiele akoestische wanden zijn ontworpen om geluidsabsorptie te verbeteren en geluidsoverlast te verminderen in verschillende soorten ruimtes. Ze worden vaak gebruikt in kantoren, vergaderruimtes, auditoria, theaters, studio's en andere omgevingen waar geluidsbeheersing belangrijk is.

Mobiele akoestische wanden

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van mobiele wanden:


Geluidsabsorptie

Akoestische wanden zijn gemaakt van materialen met geluidsabsorberende eigenschappen, zoals speciale panelen, glaswol, vezels of andere geluidsabsorberende materialen. Ze helpen om echo's te verminderen en geluid te absorberen, waardoor de algehele akoestiek van de ruimte verbetert.


Ruimteakoestiek

Deze wanden dragen bij aan een betere ruimteakoestiek door ongewenste geluidsgolven te absorberen en te voorkomen dat ze worden weerkaatst. Dit resulteert in een verminderde nagalm en een algemene verbetering van de geluidskwaliteit in de ruimte.


Privacy en concentratie

In kantooromgevingen kunnen akoestische wanden bijdragen aan het verminderen van geluidsoverdracht tussen vergaderzalen, waardoor meer privacy en concentratie mogelijk is voor individuele werknemers.


Design en esthetiek

Akoestische wanden zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en texturen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de esthetiek van de ruimte. Ze kunnen naadloos worden geïntegreerd in elk interieurontwerp.


Flexibiliteit

De akoestische wanden zijn modulair en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en verplaatst. Dit maakt het mogelijk om de configuratie aan te passen aan de specifieke akoestische behoeften van de ruimte.


Brandwerendheid

Veel akoestische materialen worden vervaardigd met brandwerende eigenschappen, wat belangrijk kan zijn voor de veiligheid in bepaalde omgevingen.


Afhankelijk van de specifieke eisen en doelen van een ruimte, kan de keuze voor akoestische wanden variëren. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen bij leveranciers van akoestische producten om de meest geschikte oplossing te vinden voor een specifieke situatie.


Wenst u graag meer informatie en advies op maat? Neem dan nu contact op met F.D.S. in Drongen. Wij helpen u graag verder!

 

13 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page