top of page
Zoeken
  • F.D.S.

De perfecte sfeer: binnenzonwering voor jouw ruimte

Binnenzonwering is meer dan alleen een praktische oplossing om zonlicht buiten te houden. Het is een kans om de sfeer en stijl van je interieur te versterken, terwijl je tegelijkertijd de controle hebt over de lichtinval en privacy. Bij FDS begrijpen we dat de juiste binnenzonwering het verschil kan maken, en daarom bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige oplossingen, van rolgordijnen tot verticale en horizontale jaloezieën.

binnenzonwerring

Horizontale jaloezieën: elegante lichtregeling

Onze horizontale binnenzonwering is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met keuzes uit 16 mm, 25 mm, 35 mm of 50 mm brede lamellen in aluminium of hout kun je de perfecte look creëren voor jouw ruimte. Bovendien bieden we een palet van meer dan 100 kleuropties, zodat je de jaloezieën kunt afstemmen op je interieur. De bediening is eenvoudig met koord en pook (voor 16 mm en 25 mm lamellen) of dubbele koord (voor 35 mm en 50 mm lamellen).


Verticale jaloezieën: functionaliteit en sfeer

Verticale jaloezieën zijn de ideale keuze voor grotere ramen en schuifdeuren. Bij FDS bieden we een uitgebreide selectie van meer dan 130 kleuren en de mogelijkheid om te kiezen uit lamellen van 89 mm of 127 mm breed. Onze verticale jaloezieën zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, waaronder polyester, glasvezel, verduisterend, screen, pvc en aluminium. De bediening is eenvoudig dankzij het ketting- en koordsysteem.


Rolgordijnen: decoratieve eenvoud

Rolgordijnen zijn de perfecte mix van eenvoud en stijl. Bij FDS kun je kiezen uit meer dan 140 kleuren en diverse stoffen, waaronder polyester, glasvezel, verduisterend en screen. Rolgordijnen zijn ideaal voor het regelen van lichtinval en privacy in elke kamer. Met de eenvoudige kettingbediening kun je de gewenste sfeer in een handomdraai creëren.


Decodark: 100 % verduistering voor diverse toepassingen

Voor ruimtes waar absolute verduistering vereist is, bieden we ons Decodark-systeem. Dit oprolbare gordijn is ideaal voor privé- en klaslokalen, slaapkamers, laboratoria en meer. Met een glasvezeldoek bedekt met een soepele pvc-laag, zorgt Decodark voor 100 % verduistering. Het systeem is ontworpen voor veelzijdige toepassingen en kan discreet worden opgeborgen in een bergingskast.


Bij FDS begrijpen we dat binnenzonwering niet alleen praktisch moet zijn, maar ook moet bijdragen aan de esthetiek en sfeer van je ruimte. Ontdek ons uitgebreide aanbod van binnenzonwering en vind de perfecte oplossing om licht en stijl in evenwicht te brengen in jouw interieur. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page