Funktie & Dekoratie Systems

FDS is reeds meer dan 45 jaar actief op de Belgische markt als leverancier en monteur van mobiele akoestische wanden, houten vouwdeuren en buiten- en binnenzonwering.

FDS is leverancier van mobiele akoestische wanden van het merk ESPERO, verticaal optrekbare vouwwanden van het merk SKYFOLD en van lamellenbuitenzonwering van VERSCHILLENDE TOPMERKEN. De binnenzonwering die FDS aanbiedt wordt geproduceerd door zusterbedrijf SEDIT.

Pionier

Wij zijn in Belgie de eerste en enige firma die verdeler is van volautomatische verticaal optrekbare akoestische wanden (Skyfold).

Topkwaliteit

Door het zorgvuldig uitkiezen van onze partners onderscheiden wij ons waardoor FDS steeds producten van topkwaliteit kan aanbieden.

Service

Een goede service en topkwaliteit is ons streefdoel. Hierdoor zijn we ook marktleider in België op het gebied van mobiele wanden.

Innovatief

Wij trachten voortdurend om ons gamma producten te verbeteren, te vernieuwen en ook uit te breiden. Onze nieuwste aanwinst is een volledig beglaasde mobiele akoestische wand (Visio 100 Elite).